Marmaris emlak yatirim

Büyük Projelerin Gözde İlçesi Marmaris

Büyük projeler ile adından sıkça söz ettiren Marmaris gün geçtikçe daha da değerlenmeye devam ediyor…

Türkiye’nin  önemli ilçelerinden  olan Muğla’nın Marmaris ilçesi alanında olduğu kadar yapılan ve yapılacak  yatırım projeleriyle  sık sık anılmaya başlandı.

Marmaris Emlak sektörü öncülerinden Gonenc Emlak Şirketi siz  okurlarımıza Marmariste yatırım projeleri hakkında bilgileri sayfamızdan paylaşmak isteriz..

Marmariste konut yatırımı için, Marmaris satılık daire yanı sıra  Marmaris satılık ev  gibi gayrimenkul ilanları dikkat çekerken, yüksek metrajlı araziler, adalar, koylar,villalar, tatil köyleri ilgi görüyor. 

Marmaris yerli yatırımcının yanında, artık yabancı yatırımcıların da dikkatini çekmeyi başarıyor. Çin gibi önemli bir ülkenin iş adamlarının  Marmariste olması ilginç görünüyor. Çinli İş adamları AVM ve gayrimenkul yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Çinli İş adamları kendilerine bir yatırım ortağı bulmak için arayış, değerlendirme ve projelendirme  çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan kentsel dönüşüm projeleri ve gerçekleşen yatırımlar bölgeyi değerli kılan önemli kriterler arasında olmasını sağlıyor. Özellikle yakın zamanda Çiftlik Adasının satılması, bölgeye yönelik yatırım odaklı gelişmelerin yönünü gösteriyor.

Ulaşım olanaklarının çeşitli olması, yapılan kentsel dönüşüm projeleri Marmaris’e artı değer katıyor. Marmaris’e gelen turist sayısında hizmet kalitesinin her geçen yıl artmasından dolayı önemli artışlar rahatlıkla görülüyor. Geçici olduğu öngörülen bu yıl sezonun istenildiği gibi olmaması bile gelişmeleri henüz etkilemedi.. Önemli otel ve konaklama tesisleri ile yabancı yatırımcıların  ilgisinin varlığı biliniyor. Turizm sezonu bittiğinde, tesislerde yenileme ve el değiştirme yaşanacağı beklentisi biliniyor.


Marmaris emlak ile Marmaris’te yapacağınız her yatırım kararında hiçbir acemilik çekmez en doğru kararları en kısa sürede alırsınız. Marmaris Satılık Daire ve Marmaris Satılık ev gibi çeşit çeşit gayrimenkul yatırımlarında sizlerin en büyük destekçisi olan Marmaris Emlak ofis ve bürolarına uğramanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Gonenc Emlak Ltd.Şti.

0252 413 30 89  -0252 413 30 90

Yorumlar

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları