Marmaris Emlak Haberleri


Muğla Marmariste satılık ev arıyorsunuz. Evet emlak firmasından, sahibinden afişi asılı pek çok ev var. İnternet ile arama motorlarından arama yaptığınızda binlerce emlak sitesi karşınızda. peki uygun fiyatlı isteklerinizi karşılayacak konutu nasıl bulacaksınız. Nelere dikkat etmeniz gerekiyor? Gonenc Emlak Şirketi bu tip sorulara yanıt arayan bilgileri sunuyor. Özellikle yeni  Marmaris Haber sitesi, emlak ve turizm haberlerini sunarak yeni bir hizmeti sektöre kazandırdı.    

Marmaris konomik Ev Arama

Sektörel olarak uzun zamandır bir çok şikayetleri izliyoruz. Özellikle Marmaris için, bu şikayetlerin bir çoğu Marmaris bölgesinde kiralık evler için olmaktadır, yılların verdiği deneyimlerimize dayanarak bu konu hakkında bu yazıyı yazmaya karar verdik şirket olarak.

Muğla ve Marmaris'te konut almak isteyen vatandaşlarımız ev kiralarının çok yüksek olduğunu söylemektedir, Marmaris merkezi ve diğer Muğla ilçelerinde kira oranları biraz pahalı gelmekte. Esasında bu konunun hiç böyle olmadığını sizlere aktarmak istiyoruz, kiralamak istediğiniz veya satın almak istediğiniz konutun konumu bilindiği üzere en büyük etkendir.

Siz satın almak ya da kiralamak istediğiniz evi en gözde bölgede ya da merkezi bir yerde düşünürseniz elbette ki ücreti farklı olacaktır. Bu konunun birde şu boyutu vardır tutacağınız konut merkez yerde bile olsa nasıl ucuz olabilir? Günümüz koşullarında artık bir çok şey uzmanları tarafından takip edilmekte ve halkımız daha neticeli hizmet almaktadır, sizler alacağınız veya kiralayacağınız konutu bir emlak danışmanı aracılığıyla yaparsanız emin olun daha karlı çıkacaksınız.


Emlak danışmanı çünkü sizin oturmak istediğiniz evin, nasıl bir konut olması hakkında sizden bilgi alır ve sonra sizin bütçenize göre kriterlerinizi bilgi edinir. Gayrimenkul firması sizden aldığı bilgiler vasıtasıyla çalışmalara başlar, ilk çalışması ellerinde bulunan mevcut yerlerin karşılaştırılmasıdır. 

Eğer ellerinde size göre yer yok ise yeni yerler aramaya başlarlar, öncelikle sizin tercihleriniz üzerine çalışma yapar.Örneğin siz merkezde yer olsun diyorsanız öncelik merkez de yer aranır, eğer bu imkanlar yok ise yakın bölgede araştırma yapılır ve size en uygun uzaklıkta mesela alışveriş merkezi, hastane, çocuklarınızın okulu hesaba katılarak okul çevresi hesaplanarak ona göre yer temin edilmeye çalışılır.Eğer siz bir cadde üzerinde bulunan bir evi isterseniz örnek fiyat, aylığı 850-TL, belki de bu caddenin arka cephesinde ki evler 650-TL'dir, olayın mantığı aslında burada başlar. 

Siz ilk gördüğünüz yeri kendinize oturacak yer olarak görürseniz ve fiyat araştırması yapmazsanız, emlak danışmanlarından destek almazsanız çok pahalı yerler bulmak zorunda kalırsınız. Muğla Marmaris'te kiralık ev ve satılık konut ihtiyaçlarınız için bizimle irtibat kurabilirsiniz.


Gonenc Emlak Şirketi

Yorumlar

En çok İzlenilen yazılar

Marmariste Satilik Emlak Almak

Mugla Marmaris Ciftlik Koyu

Ortak Kullanım Alanları